Det är vårt 10-års jubileum och i år är loppet annorlunda: Loppet är 1000 mil långt och vi gör det tillsammans.
Det symboliserar de 1000 mil som det är från Sveriges mitt till Panzisjukhuset i Kongo, att vi har en lång väg att gå till jämställdhet och vi behöver göra det tillsammans. Och att vi behöver varandra, med varandras pepp och stöd tar vi oss längre.

Du sätter själv din distans. Du springer. Går. Eller både och. Blir det det längsta du sprungit? Gått? Vilka utmanar du? (Kontakta mig om ni på jobbet vill göra en specifik utmaning tillsammans).

Du bestämmer själv om du vill vara på plats i Ursvik  där vi gemensamt startar kl 9.00 och det är självservice på vatten och sportdryck under dagen fram till sena kvällen.

Eller om du kör där du/ni befinner er och hänger med oss på sociala medier under dagen.
Mer info kommer under varje anmälan.

I år siktar vi också på att nå över 1 miljon kronor insamlat till Panzisjukhuset. Allt arbete med loppet sker ideellt. Är ditt företag/arbetsplats intresserade av att stötta / samarbeta- kontakta mig!

VARMT välkommen att anmäla dig på länkarna nedan (från vecka 33). Varmt välkommen att utmana vänner, familj, kollegor. Varmt välkommen till årets GODaste utmaning!

Varje vecka uppdaterar jag med startlistan på denna sida. Mer information om loppet på Facebooksidan. Där kan du också ställa frågor, alternativt maila tjejmarathon(@)gmail.com.

Tillsammans mot 1000 mil!


Varmt välkomna! /Annie
 

Startlista 15 km

67. Erika Fyrvall

68. Charlotta Retzius

69. Cattis Olsson

70. Malin Cederth Wahlström

71.Karin Stenberg

72. Isabelle Lundqvist

73. Siri Andersson

74. Evelina Ottersgård

75. Sophia Norrgran

76. Fredrik Forslund